Ruoka

Verkkaisesti kypsyvä pataruoka pelastaa syyspidot – riista on ympäristötietoisen lihansyöjän valinta, näin löydät sitä

Syksyinen sadonkorjuujuhla ruokapöydän äärellä on nyt paikallaan. Rakenna mehevän riistapadan ympärille helppo ja herkullinen syysmenu. Aloita ateria pehmeällä suppilovahverokeitolla ja itse leivotuilla sämpylöillä. Pirteä puolukkapaistos on jäätelön kanssa täydellinen jälkkäri.

Riistapata kypsyy uunissa kuin itsestään. Kuva: null

Ravintorikas ja herkullinen kotimainen riista on ympäristötietoisen lihansyöjän valinta. Hirvestä ja peurasta voit valmistaa herkkuja samoilla resepteillä kuin kasvatetusta karjasta.

Jos et itse metsästä tai kuulu metsästäjän lähipiiriin, kannattaa syksyllä kuikuilla markettien lihatiskien tarjontaa

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä