Ruoka

Lohilaksaan käytetään litteitä riisinuudeleita. Makua tulee kaffirlimen lehdistä ja maustetahnasta. Kuva: Nanna Rintala

Kaikki nuudelit kupissa – valitse laksa, ramen, pho tai miso ja mausta mieleiseksi

Nuudelikeitto syntyy pikaisesti ja lämmittää talvipäivänä mukavasti. Kattilaan voi pilkkoa mielensä mukaan lähes mitä tahansa vihanneksia sekä lihaa, kalaa tai tofua.

Kulhollinen höyryävää nuudelikeittoa sopii pakkaspäiviin ja keveään ruokavalioon. Aromaattiset keitot valmistetaan kotiliedellä nopeasti, pätkääkään mausta tinkimättä.

Nuudelikeiton sielu löytyy liemestä. Ramen- tai pho-keiton syvintä olemusta voi lähestyä keittelemällä lihaisia luita useammankin vuo

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä