Koti-Kajaani

Valjuksella Sulo-ravintolassa työskentelevä keittiömestari Matti Haataja ja ensimmäisen vuoden kokkiopiskelija Tamana Ishaqzai paistoivat haukea. Kuva: Tanja Nuotio

Kainuun oma kokkikisa sai veden kielelle – tällaista palautetta voittajajoukkue sai asiakkailta ja tuomareilta

Lähiruoka otetaan matkailu- ja ravitsemisalan opiskelussa huomioon aina mahdollisuuksien mukaan. On tätä päivää ja kokin ammattitaitoa, että tulee mahdollisimman vähän hävikkiä. Se mitattiin myös taiturikisassa.

Onko nelosryhmä valmis? Onko tässä koko alkuruoka? Missä meidän lautanen? Laitoitko minkä verran suolaa?

Ihmisiä kävelee ripein askelin, kuuluu puheensorinaa, piippauksia, koputuksia, surinaa. Paistinpannulla tirisee voi.

On kuin seuraisi kokkiohjelmaa tai elokuvan tekoa elämää kuhisevassa keittiössä.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä