Paikallisuutiset

Yhdessä: Linnassa tapahtuu

MLL:n Linnan yhdistyksen meneillään oleva toimintavuosi on vahvasti lasten kanssa toimimista.

Kevään pöytäteatteriesityksissä perusopetuksen koululaisille etsittiin ystävyyden ja kaveruuden eväitä yhdessä Pekko-pojan, Tessun ja lasten kanssa.

Puheenjohtaja Tuula Honkasen mukaan kouluilta ja koululaisilta saatu palaute oli innostunutta ja palkitsevaa. Koululaiset tekivät esityksen pohjalta piirustuksia ystävyydestä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Reko Ristijärveltä laati ’Ystävyyden ohjeet juuri sinulle’:

  1. Kysy haluaako hän mukaan leikkiin
  2. Jos haluaa, niin ota hänet mukaan
  3. Jos hän tykkää leikistä, olet ehkä saanut uuden ystävän
  4. HYVÄ!
Kaveruus on kadonnut, minä lähden etsimään miksi, tuumii Pekko-peikko Tessulle Taikamummo Tuula Honkasen pöytäteatteritarinassa Kontiomäen päiväkodissa. Kuva: Anneli Vatula

Tuula Honkanen tuo esiin, että vapaaehtoistoiminnassa on tärkeää tehdä yhteistyötä eri toimijoiden kesken. Syksyllä yhdistys on mukana Linnantauksen Pesäkolossa ja osallistuu Hyvä Joulumieli -lahjakorttien jakoon. Lastenoikeuksien päivä marraskuussa on myös tärkeä toimintapäivä.

Yhdistys järjestää kaksi MÖRKÖJAMIT –lastenlaulukonserttia Kajaanin Taidekampuksella lauantaina 2.11.2024 yhteistyössä Kainuun ammattiopiston Konservatorion kanssa.

Yhdistys sai toimintaansa OP Kainuun ’Kaikkien aikojen tekoja’ -lahjoituksen.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Mörköjamit -konserttia valmistellaan Seminaarin Taidekampuksella. Suunnitteluryhmässä ovat mukana (vas) Reija Korkatti ja Karoliina Kuvaja Seminaarin Taidekampukselta, Tapani Komulainen Kainuun ammattiopistolta sekä Anneli Vatula ja Tuula Honkanen MLL:n Linnan yhdistyksestä. Kuva: Suvi-Maria Tolonen

Yhdessä-palsta on tuotettu 4H Kainuun, Kainuun Liikunnan, MLL:n ja Kainuun Sanomien yhteistyönä. Palstalla kerrotaan alueellisesta järjestötyöstä ja sen yhteiskunnallisesta merkityksestä.

Mikä

MLL:n Linnan yhdistys

MLL:n Linnan yhdistys on perustettu v. 1993

Jäseniä yhteensä 87

Tavoitteena on parantaa perheiden hyvää arkea järjestämällä toimintaa, lisäämällä kohtaamisia ja vahvistamalla vanhemmuutta.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä