Ruokatoimittajalle räätälöity talo – Marita Joutjärven lapsenlapset kipittävät oikopolkua kotoa Nonnalan keittiöön
Joulukuussa jauhopeukalot pyörivät vinhaa vauhtia – Kinuskikissa Sini Visa inspiroi leivontaharrastajia uusilla resepteillä
Pikkubudjetin kalaostokset vaativat tarkkuutta ja kekseliäisyyttä – näillä vinkeillä saat suositellut viikkoannokset täyteen
Verkkaisesti kypsyvä pataruoka pelastaa syyspidot – riista on ympäristötietoisen lihansyöjän valinta, näin löydät sitä
Aasialainen ruoka on nyt supersuosittua – tämä makumatka Vietnamin, Malesian, Indonesian ja Thaimaan keittiöihin paljastaa miksi
Grillaa juhlapäivänä makupaloja maailmalta: Chimichurria, flank steakia ja dukkahia – Meneekö grillaajan kieli solmuun?
Odotettu parsakausi on täällä – kotimaisen parsan sesonki kestää säistä riippuen toukokuun puolivälistä juhannukseen
Pakkaa koriin kesän parhaat eväät: nämä neljä herkkua vievät kielen mennessään piknikillä – superhelpot lihapullat saat yllättävästä massasta
Julkkiskokinkin keittiössä on parantamisen varaa – tämän takia kannattaa miettiä kaksi kertaa liesityyppiä ja integroituja kylmäkalusteita
Ruotsalaiset ovat paistaneet pizzaa Kajaanissa rinta rinnan 30 vuotta – kuudesta tunnista puhelimessa tuli käännekohta
Aleksi Mannisen pitkäaikainen haave toteutui ja Kajaanista irtosi kauppiaspaikka – K-Market Sammonkaareen ja Makkolankadulle uudet kauppiaat
Paljonko D-vitamiinia uskaltaa ottaa? Sopivaan annokseen vaikuttaa moni muuttuja, vastaa yleislääkäri
Ammatit: Jaana Koposta luultiin työkeikalla enkeliksi – tässä työssä yksikään päivä ei ole samanlainen
Kajaanin Salmilan lastenkodin yt-neuvottelut päätökseen – aluehallitus päätti myös lääkäripalveluiden hankinnasta
Uuden voimalinjan reitti hämmästyttää Ristijärven Uvan kylällä – ”Maa jää itselle, mutta sille ei voi tehdä mitään”
Moottorikelkkaurat Kainuussa siirtyvät kuntien ylläpitoon - tarkoituksena on helpottaa lupamyyntiä ja parantaa urien kuntoa