Suomen kunniaksi pöytään katetaan kotimaisia herkkuja leivän päällä: graavilohta, mustikkaa, poromoussea, puolukkaa, leipäjuustoa
Leipää, leipää, enemmän leipää – Kesällä on aikaa opetella leipomaan aamiaisleipä tai iltapala itse näillä kolmella helpolla ohjeella
Kajaanilaislähtöinen Vilma Hyvärinen valmistui lentäjäksi 21-vuotiaana ja pääsi heti töihin – ”Jos pelkäisin, olisin väärällä alalla”
Kajaanin lounaspaikoissa on nyt vara valita, mutta riittääkö asiakkaita? – näin vastaavat ravintolayrittäjät
Paikalliset koirat menestyivät Kajaanin näyttelyssä, kuten kajaanilainen saluki ja paltamolainen sussexinspanieli
Euronder tuo säästöt lähelle – näin lainojen kilpailuttaminen auttaa suomalaisia saamaan enemmän irti euroistaan