Kokoa vapuksi piirun verran parempi piknikpöytä – perunasalaatissa maistuvat ginimarinoitu lohi ja kataja
Testissä Kajaanin ravintoloiden suosikkiannokset: herkuista herkullisimmassa myös hinta on kohdillaan
Pääsiäisen takuuvarma ruokavinkki: Perinteinen karitsanviulu syntyy vaivatta ja ilman krumeluureja – katso vaiheittain kuvitetut ohjeet
Kolme vaihtoehtoa pääsiäisbroileriksi – paista kokonaisena padassa, hauduta intialaisittain tai pilko salaattilaudalle
Pääsiäisenä saa leipoa kunnolla väriä pöytään – tässä kolme erilaista kakkureseptiä ja lapsia ihastuttavien halipupukeksien ohje
Katso videolta, kuinka ruisleipätaikinaa riivataan – Ruisleipä on Suomen kansallisruoka: lue ohjeet leivän ja juuren tekoon
Laura Parmainen muutti lehmien perässä Sotkamoon – ja avaa nyt myös matkailijoille oven maitotilan arkeen
Pasta alla puttanesca eli ilotytön pasta hautuu alle vartissa – sardelli maustaa nämä neljä välimerellistä ruokaklassikkoa
"On haukuttu idiootiksi ja heikkolahjaiseksi" – Näin voimakkaita tunteita erityisruokavalio voi herättää
Lähi-idän maut tutuksi Ottolenghin opeilla – pyöräytä meze-pöytään mausteista muhammaraa, lempeää labnehia tai pirteää paputahnaa
Kajaanilainen yksinhuoltaja Heli Heikura ei vielä tiedä, joutuuko hän pian maksamaan Niilon hoidosta – ”Siihen on jatkossa ehkä varauduttava”
Sotkamon Jymyn täsmähankinta sukelsi viime kaudella syviin vesiin – joukkuekaveritkaan eivät aavistaneet, millaista taakkaa mailataituri mukanaan kantoi: ”Kerron tämän nyt ensimmäistä kertaa julkisesti”
Jormuan ja Vuolijoen koulut kiinni, Otanmäen yläkoululaiset lyseoon ja vaiheittain kahden yläkoulun malliin – palveluverkkoa selvittänyt ryhmä panee pakkaa uusiksi Kajaanissa