Ruoka

Pico de gallo -tyyppisessä salsassa mansikka saa kaverikseen muun muassa mangoa ja avokadoa. Herkku maistuu ihanalta grillatun kanan kanssa tai vaikka katkaraputortillojen täytteenä. Kuva: Nanna Rintala

Mansikoissa tiivistyy Suomen kesä – makeat marjat vuohenjuuston tai salsan seurana raikastavat hellepäivän

Lisäksi ensimmäisistä mansikoista on pakko tehdä perinteinen mansikkatorttu, eikä kesän juhlia voi sivuuttaa ilman tarjolle tuotavaa mansikkatäytekakkua.

Niin ihanaa kuin mansikan syöminen punaisiksi tahrautuvin sormin suoraan ropposesta onkin, kannattaa mansikka ottaa ennakkoluulottomasti mukaan piristämään kokkailua kesäkeittiössä.

Mansikka ja vuohenjuusto ovat hieno yhdistelmä, joka sopii naanleivän pinnalle. Herkku valmistuu nopeasti ja vaivatta,

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä