Ruoka

Kurkulla ja retiisillä kruunattu ahventartar tuo mahtavasti esiin itse tehdyn saaristolaisleivän aromit.

Kalaa kolmeen tapaan ja suussa sulava lettukakku – Näillä ohjeilla juhannuksen upea saaristolaismenu on jokaisen ulottuvilla

Ketkäpä tuntisivat kalan paremmin kuin saaristolaiset? Ahvenanmaalaisen huippukokin Michael Björklundin kalawallenberg vie kielen mennessään. Ahventartar maistuu saaristolaisleivän päällä, ja lohikeitto valmistuu nopeasti uusista perunoista.

Leivo tumma ja mehevä saaristolaisleipä valmiiksi jo edellisenä päivänä. Mittumaari alkaa juhlavasti, kun tarjoilet alkumaljojen kanssa saaristolaisleipää ja ahventartaria.

Kalawallenberg-annos perunakiekkojen kera on mukaelma ahvenanmaalaisen, televisiosta tutun huippukokki Michael Björklundin Micke

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä