Ruoka

Ruskistetulla voilla rikastettu lanttumuusi on upea lisäke paistetuille possumedaljongeille. Lanttumuusi sopii erinomaisesti myös riistan, poron ja lampaan kanssa. Kuva: Kaikki aitini reseptit

Leikkaa lanttu lautaselle – Näin vanha, konstailematon juures taipuu kiusaukseksi, muusiksi ja kukkosiksi

Lantun maku ei kaipaa monimutkaisia mausteita tai marinadeja. Kokeile vaihtaa perunat lantuksi Janssonin kiusauksessa ja tee lanttumuusia lisukkeeksi erilaisille ruoille. Pienet lanttukukkoset syntyvät nopeammin kuin perinteinen lanttukukko.

Lapsuuden kouluruokailuista tutut lantturaaste ja lanttupalat sekä keittoa maustavat juureskuutiot ovat edelleen hyvä alku lantun monipuoliseen hyödyntämiseen.

Lanttu on konstailematon perusjuures, ja samaa henkeä on myös resepteissämme. Lantun maku ei kaipaa monimutkaisia mausteseoksia eikä marinade

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä